Gør en god gerning!

Oun Samlanh!

I dag er gået med min søde veninde Channy. Vi har været rundt og prøve og finde et nice job til hende og det lykkedes (måske), hun har et job interview i morgen! Fedest! Derefter lavede jeg italiensk mad til os, som i dag bestod af Gnocchi med gorgonzola flødesovs! mmmmh! Derefter hørte vi en masse bang og løb ud på terassen, i dag er det den afdøde konges fødselsdag og han døde for 2 uger siden, så et kæmpe fyrværkeri show blev der tyret op for nede på river side, så vi løb ud af døren og råbte på en tuktuk, som hernede er deres form for taxi!

Da Vi kom ned på River side, mødte vi tusinde af mennesker og en masse politi og en masse fyrværkeri, wow et syn det var! Farvrigt, smukt og meget bevægende!

Da showet stoppede var vi på vej væk, hvor vi møder Mister baloon, som vil sælge os en kænguru til 1 $, som er ret billigt, og vi angriber tilbuddet. Vores lille kænguru er oven i købet med barn og de døbes Chanoon (mor) og seeni (barn), de er smukke og så har de smølfe blå farve, så kan det lige blive bedre.. Nope! Derefter smuttede vi på cafe/restaurant ting og drak cafe latte og spiste chokolade kage og nu er jeg hjemme, da jeg skal tidlig op i morgen og ordne betaling med Channys skole og med til job interview hvor jeg skal forklare kort om projektet og derefter skal jeg en tur i gym tror jeg! Kæft denne dag har været en af de bedre, selvom den faktisk startede med en grum omgang migræne, men jeg er jo så smart at have husket mine migræne piller! Nu sidder jeg og drømmer lidt om min søde kæreste som kommer om 19 dage, og hold kæft hvor bliver det bare fedt. Oun Samlanh betyder min søster forresten! Moonmone har fået ny profession, professionel neglelak ligger (nooot)! Det lader jeg min skønne veninde Kimmie om, haha!

Et lille ord med på vejen. Det  gør lige meget hvilken farve man har uden på, for inden i er man ens og venskaber kan være ligesom kinder æg, brune og hvide og have den perfekte smag og form! Venskaber går dog ikke lige så hurtigt i stykker, haha!

Moonmone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør en god gerning!