Buddha heard my pray and i got the greatest gift of all time!

“Love is missing someone whenever you’re apart, but somehow feeling warm inside because you’re close in heart”

Som nævnt tidligere kommer min elskede herned og det betyder rigtig meget for mig, for savner ham så sindsyg meget! Han skal være her i 10 dage, hvilket betyder at ham og jeg skal nå at lave en hel masse! Han skal med ned på Riverside, hvor vi skal gå hånd i hånd og spise is og sidde og kigge på stjerner, vi skal også et smut rundt på alle markederne og shoppe lidt nye ting til vores fine lejlighed og os selv! Jeg har planlagt vi skal ud og spise fint på the lounge nede på riverside, der bestemt ikke er billigt og så skal vi spille en masse pool og drikke øller, for det ved jeg han elsker og jeg kender det fineste sted til det! Så de her 10 dage skal bare være en god forlænget kærligheds uge! Og så tror jeg vi skal forbi en tatovør hernede og få os nogle tusser!

Et lille kort indlæg, men det er fordi jeg simpelthen glæder mig så meget til at han kommer, regner med han kommer den 22, så der er kun 27 dage til at jeg ser ham, yaay!!!!

Moonmone

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Buddha heard my pray and i got the greatest gift of all time!